Nytt upplägg 2018

Under 2018 kommer vi att testa ett nytt upplägg vad gäller kappsegling och cruising för Jubilon. Bakgrunden är höga kostnader för framför allt segel samt att den lättade Jubilon aldrig står redo för en cruisinghelg då alla bekvämligheter inte finns ombord.

På torsdagsseglingarna kommer vi att köra en cruisingutrustad båt med cruisingsegel. Den sociala aktiviteten står i centrum, framför framskjutna placeringar.

På tävlingar som 4Tornsrundan, Ven Runt, Saltholm Runt, kommer vi att använda bättre segel och förhoppningsvis kommer de att hålla för kappsegling under åtminstone tre år till och därmed kan vi hålla kostnaderna nere.

Vi utvärderar detta upplägg löpande och ser hur vi vill ha det framöver.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *